Моника Валериева тотално се издъни като репортер, видя Kluiki.net. Както прогнозирахме, моделката се оказа пълен провал в новото си начинание. Тя влезе в парламента с камери и микрофон и реши да се изявява като журналист, но произведе най-големия резил. Освен че нямаше идея какво да пита изправилия се пред нея бивш вицепремиер Цветан Цветанов, моделката изцепи нечувана глупост.

Клипче от резила публикува във Фейсбук „откривателката“ на Моника – Венета Райкова, за чието предаване „Горещо“ работи моделката.

Бившата любовница на Валери Божинов задава неподходящ и глупав въпрос към Цветан Цветанов и останалите журналисти изпадат в потрес, а самият бивш вицепремиер я скастря. Вместо да се засрами Моника се ядосва на реакцията и се обръща към камерата с гневен тон: „А какво да го питам?! Колко често правите любов?“.

„Не е темата за по-весели въпроси при тази тежка ситуация, в която сме в момента“, тактично отговори Цветан Цветанов.

Нищо чудно, че малко преди това Сашо Диков се въздържа да коментира професионалните й качества и на въпроса й: „Добре ли съм“, отговори саркастично: „Някои неща са ти доста добре“.

Какво си е мислила Венета, като е поканил Моника за репортер, не е ясно. Но от резултата бихме решили, че целта на Райкова е да унижи Валериева.

източник: kliuki.net

Leave a Comment