Бившата носителка на титлата „Мис България“ Антония Петрова шашна и феновете и анти феновете си. Моделката, която от години твърди, че не се подлага нито на диети, нито на липосукция, за да изглежда слаба, славно си похапна сланина за закуска. При това съпругата на Александър Бередин се наслади на цели пет вида. По време на обиколката си из Украйна Антония сподели с почитателите си подробности от украинската национална кухня.

Моделката отиде чак до Киев и посети един от най-известните ресторанти в града, за да опита от най-нездравословната закуска на света.

„5 вида сланина, киевски хляб, два вида вареники, картофи и гъби със сметана и пръжки за добавка, черен руски хляб и квас“, изброи менюто си Антония. Някои от феновете й се пошегуваха, че са вдигнали кръвно само като са видели какво смята да похапва.

А миската заяви, че не само не се притеснява за килограмите си, но смята да изяде всичко на масата. „Никога не пазя диети, просто добър ген, метаболизъм и малко спорт… приятен апетит“, написа Антония на страницата си в мрежата. Изказванията на Петрова шашнаха феновете й, които останаха със зяпнала уста.

Този път обаче Антония надмина всички очаквания. В мрежата дори се появиха коментари, че подобен огромен апетит не е съвсем характерен за моделката. А някои дори заподозряха, че може би дори е бременна.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment