Алекс Раева събира кураж да си направи пластична оперция. Артистичната хубавица планира да си махне две ребра, за да постигне съвършената тънка талия!

Дали Алекс Раева ще се престраши да легне под ножа в името на красотата? Бившата вокалистка от Шоуто на Слави избягвала да се гледа в огледалото, защото намирала талията си за твърде широка. Мрежата коментира уж споделеното от Алекс, че това е сериозна причина да иде при пластичния хирург. Раева гледала предаване на специалист от САЩ, който разяснявал на широката публика какви са плюсовете на такава операция, пише lifestyle.bg.

Колкото и откачена да изглежда подобна идея, тя е възприемана и практикувана от не една днешна хубавица. Американският спец, когото Алекс изслушала с внимание, обявил, че подобна интервенция не крие никакви рискове, а резултатите са поразяващи. Популярната Барби от Одеса – Валерия Лукянова, също е извършила тази корекция и силуетът й е почти еднакъв с този на популярната кукла. Чудно дали Алекс ще възприеме и други практики и съвети на Лукянова! Момичето-кукла прекарва по 4-5 часа пред огледалото всеки ден, за да положи грим върху прекрасното си лице и да постигне приказната хубост, която кара хората да си мислят дали е човек или робот. Премахването на плаващите ребра, което позволява талията на едно момиче да стане изключително тънка, все пак не е често срещана корекция и Алекс Раева правилно се колебае, претегляйки всички “за” и “против”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment