Знаменитостите се показват като грижливи родители, като глезят невероятно децата си Сложно е да критикуваш звезди за неправилното възпитание на собствените им наследници, мъдро отсъжда woman.ru.

Понякога майчината любов преминава всякакви граници на нормалното, на здравия смисъл. Ето – тези дни Бионсе се снабди с чифт дизайнерски сандалети за дъщеричката си Блу Айви; мъничето е вече на година и половина. Нищо особено – може би, ако не ставаше дума за Бионсе! Оказва се, че въпросните сандалетки са на висок ток! А сега си представете едно мъниче на година и половина, което се е покачило на тези високи токчета. Лудост!

Очевидно детските обувки са новият моден фетиш в Холивуд. Виктория Бекъм например почти всяка седмица мъкне вкъщи нови пантофки за Харпър. Кейти Холмс поръчва цели купища за Сури.

Бионсе обаче бие по точки, поръчвайки за бебока елегантни сандалки с високи токчета! Глезлата Сури би изпищяла от завист – известно е, че високите токчета са една от любимите й модни приумици.

Марковият чифт бебешки сандалети с високи токчета са сътворени от дизайнера Том Форд. Какво ли не прави високата мода за жени като Бионсе!
Звездата сама се е похвалила в мрежите с уникалното подаръче. Тя е пуснала снимка, на която ясно се вижда собственият й крак с токчетата на Блу Айви. Наистина лудост!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment