Министърът на културата в служебното правителство Владо Пенев ще кара част от лятната си ваканция с колежката си Марта Вачкова. Актрисата и тв. водеща, която папараци изловиха по евини одежди на нудистки плаж преди 2 години ще отвори широко гостоприемните си врати на вилата си в Бойковец за инспектор Попов от сериала „Под прикритие“.
Преди двамата творци да се отдадат на сладки раздумки, доскорошният културен министър ще изкара няколко седмици в Лондон. Там по покана на българският културен институт към посолството ни ще гостува с постановката „Дуети“ на театър „199″. Владо Пенев ще удължи престоя си край Темза след края на ангажимента си, за да обиколи доколкото може града – един от любимите му.


Чак след английската си одисея инспектор Попов ще гостува на Марта. Отрано се подсигурил с атрибути, с които макар и в планината, на 11 км. от Етрополе, да се чувства като на море.
„Специално за ваканцията при Марта Вачкова съм купил един басейн, защото не понасям да се пържа на жега, а до мен да няма гьол“, признава си актьорът.
Когато най-верните му другари узнали къде и с кого ще ваканцува, не пропуснали да го изшегуват, че басейнът може да му е тесен заради извънгабаритната Вачкова.

Владо Пенев обаче кавалерски защитил Марта, като обяснил, че пищните й форми не могат да развалят приятелството им. И побързал да уточни, че ще се плацикат в надуваемото водно приспособление по бански.

източник: senzacia.net

Leave a Comment