Най-богатата испанка, херцогиня Алба смята да си сложи силикон на 87-годишна възраст. Ексцентричната баба е наследница на един от най-старите аристократични домове в Испания и преди година смая света като се омъжи за 24 години по-млад от нея мъж.

Палавата херцогиня предизвика смут в Испания със сватбата си с Алфонсо Диас. А тези дни двойката предизвика огромно вълнение на остров в Средиземно море.

Въпреки напредналата си възраст ексцентричната херцогиня с охота се пече в оскъдни бански в компанията на доста по-младия си съпруг.

Състоянието на херцогиня Алба се изчислява на приблизително 3 милиарда евро. Въпреки огромното наследство, което ще остави аристократката, новият й съпруг, не може да докосне и цент от него.

Сравнително младия Диас, който работи в испанското социално министерство подписа предбрачен договор, с който се отказа от парите на херцогинята. Част от сделката за сватбата бе и Алба да остави дворците си и колекцията от произведения на изкуството на наследниците си.

Въпреки това благородничката е категорична, че е изключително щастлива с мъжа си. „Алфонсо обича мен, а не парите ми“, категорична е главата на рода Алба, който днес е на 539 години. „Любовта ни е истинска и всичко, от което той се нуждае, съм аз“ допълва още тя.

източник: hotarena.net

Leave a Comment