Остават дни до края на шоуто и всеки се пита какво ли още ще се случи. Стойка ще изпадне в истерия, останалите ще зяпнат от почуда – всичко това грози съквартирантите, ако стане така, че Пацо наистина отново влезе в Къщата!

За тази вероятност се заговори след снощния епизод на шоуто, защото водещата Алекс обяви, че гълъбовчанинът най-после ще сътвори своето жестоко отмъщение. Зрителите веднага си направиха извод, че атрактивният брадър ще има трета възможност за този сезон да покаже своите номера и да побърка участниците.

Панайот въобще няма да се почуди дали да не се впусне в такова предизвикателство, защото за него реалитито е като сбъдната мечта, а враждата му със Стойка още тлее. Тя, Нед, Боби, Цеце и Лестер се надяват, че до самият финал ще си живуркат весело и лежерно, но Биг Брадър не мисли така, пишат на сайта на предаването.

Сценаристите имат своя скрит коз и ще го пляснат тъкмо накрая, за да е по-голям шока. Изненадата е голяма, предупреждават ни създателите на хитовата продукция по Нова телевизия. Героите вътре все още са в неведение също и за факта, че един от тях ще трябва да напусне в събота. Те смятат, че сигурните финалисти вече са обявени, но се лъжат жестоко и тепърва ще научат новината.

източник: kliuki.net

Leave a Comment