Фолк певицата Лиана е сред сигурните звезди във „ВИП Брадър“ този сезон. Знойната брюнетка ще радва зрителите на риалити формата с кръшни форми и пикантни истории от живота на фолк звездите. За жалост, освен лиричния глас, зрителите вероятно ще имат възможност да чуят отблизо и звучното хъркане на певицата. Която от доста време страда от този проблем по време на сън.

За да избегне подобни неловки моменти и в риалити формата Лиана се е подготвила грижливо и то още отсега. Изпълнителката влиза в шоуто с цели три опаковки хапчета против хъркане, дочу ухото на Kliuki.net.

Неприятният проблем мъчи Лиана от години. И певицата се чувствала ужасно неудобно от него. Колежки на фолк звездата разказват, че по време на турнета да делят една стая с брюнетката била доста неприятно. Тъй като Лиана по цели нощи хъркала при това доста шумно.

За да си спести този срам пред цяла България, изпълнителката е взела мерки от рано. Певицата се е запасила с цели 3 опаковки таблетки против хъркане и се надява да й стигнат по време на престоя в къщата на „ВИП Брадър“. Самата фолк звезда от години е наясно с проблема си, но не може да се справи с него. Но за да не буди съквартирантите си посред нощ с хъркането си, се надява хапчетата да й решат проблема.

източник: kliuki.net

Leave a Comment