Един от най-желаните ергени в Турция мина под венчило. Актьорът Къванч Татлъту познат и на родните зрители от сериалите „Перла“ и „Забраненият плод“ вече е щастлив съпруг. Преди дни актьорът се ожени за приятелката си мис Свят 2002 Азра Акън. Манекенката също се радва на голяма популярност у нас, покрай участието си в сериала „Дъждовно време“.

Двамата избраха да сключат брак в Холандия, тъй като Азра е холандска гражданска. Сватбата бе проведена там и по друга причина – за да може Къванч да получи холандско гражданство и да отбие военната служба в Турция.

Актьорът и красавицата са заедно от близо пет години, но връзката им премина през много бури. Двамата многократно се събираха и разделяха, преди да се съберат окончателно, съобщава БТА.

Влюбените дори се сгодиха след годежа си, който бе малко след Нова година. Предложението за брак бе направено по време на романтичен воаяж във Венеция, твърдят запознати. Само няколко седмици след това годениците се разделиха по думите им “окончателно и завинаги”. През април отново се събраха и този път окончателно решиха да узаконят връзката си и да минат под венчило.

Освен че сложи брачна халка на един от най-желаните ергени в Турция, мис Свят постигна още една победа. Тя спечели делото за обида, която публично й бе нанесена от продуцента Еркан Йозерман преди няколко месеца.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment