Днес Дими и семейството му се сбогуват с Деметра Казълова.

Момичето беше намерено мъртво в стаята си и причините за трагедията все още не са ясни.

Димитър от „Биг Брадър” беше внезапно сполетян от тъжната вест, докато беше в Къщата. Той беше помолен да си събере спешно багажа и да напусне шоуто без дори да подозира какво се случва. Минути по-късно разбра, че е получил най-тежкия удар в живота си.

Дъщеря му Деметра по всяка вероятност се е самоубила, а шокът за всички беше голям, защото никой не е предполагал, че тя ще стигне до там. Дали това е станало случайно или Деметра е имала лични проблеми, от които се е спасявала с наркотици, родителите мълчат и засега не искат да говорят за мъката си. Днес те изпратиха детето си по последния му път и избраха да кремират тялото й.

„Нека всички, които искат да почетат Деметра, не носят цветя, а да направят жест или дарение към природозащитна организация”, помоли наскоро приятелите си бившият съквартирант. Приживе студентката много е обичала животните и това за нея би бил изключителен жест. Близките на Дими веднага споделиха, че ще уважат искането му и ще направят всичко, за да го утешат. На техните въпроси с какво могат да му помогнат в този момент, той лаконично отговори, че единствено времето може да намали жестоката му болка.

източник: kliuki.net

Leave a Comment