Пияна компания се забавлявала, като влачила вързан за кола делфин от Созопол до къмпинг “Градина” , съобщиха потресени очевидци.

Случката станала в неделя късно през нощта, а диваците наддавали бойни викове, музиката в колата била надута до дупка, а вързаният бозайник се мятал по асфалта. Компанията се изплашила да не бъде хваната и изхвърлила огромната риба в канавката. Делфинът бил жив и както става понякога се заплел в рибарските мрежи и изплувал на брега. Когато стане така, гигантските риби не могат да се върнат обратно в морето, освен ако не им помогнат хора и не ги върнат обратно.

Диваците забелязали големия бозайник и решили да се изгаврят с него. Те го вързали за теглича на колата и излезли на главното шосе, за да не ги види някой в курортния град.делфин2 Надули колата и се засилили по пътя. Не е ясно колко са щели да влачат умиращото същество и да го мъчат. Спряла ги кола, която ги настигнала и хората вътре се развикали. Тогава компанията откачила товара си и избягала. Очевидците забелязали само, че номерът е софийски. Те спрели да видят могат ли да помогнат, но делфинът бил целият в рани и кръв, с охлузена кожа и видимо мъртъв. На другата сутрин някой го прибрал, за да не стои зловещата гледка край пътя. От общината отричат да знаят, че някой някъде е влачил делфин. От Созополското РПУ също твърдят, че не са чували за случая.  Ранобудни летовници обаче много добре видяли “случая” метнат в канавката и даже го снимали. После обаче от общната покрили случая. Изродите също се покрили. Само преди няколко дни делфин спаси давещо се дете в морето. Това са най-умните и най-безобидни морски обитатели и жестоката гледка отново показва агресията, обхванала българите и пълното им обезчовечаване и изгубване на всички морални ценности.

източник: skandalno.net

Leave a Comment