Убиецът на Ралица от монтанското село Смоляновци е спял с ловна пушка пред блока на момичето в столичния квартал „Надежда“. Това обясни в „Часът на Милен Цветков“ майката на 19-годишното момиче. Както БЛИЦ съобщи, момичето беше убито в понеделник вечерта от бившия си приятел – Петър Петров по прякор Цигането. 30-годишният мъж я изнасилил и удушил, а после захвърлил тялото й в „Надежда“. Три дни по-късно при гонка с полицията той се самоуби с ловната си пушка.

Майката поясни, че въпреки сигналите в полицията, те не били взети под внимание.

„Часове преди смъртта си, Ралица излезе при нейни приятели. Беше към 21.30 ч. Предупреди баба си и дядо си, че няма да спи при тях. След това си е тръгнала сама. На сутринта телефоните й бяха изключени…Сега майката на Цигането ме плаши с убийство“, натъжи се почернената майка.

Тя обясни, че полицаи карали момичето да пусне есемес до Петър, за да дойде на среща, но той не се вързал и така и не бил заловен в столицата.

Братът на Ралица Александър Ценов разказа, че Ралица имала връзка с момче от нейния клас. Нямаха връзка с Петър, категоричен е Александър. Настанил се в колата си пред блока им, за да упражнява системен тормоз над момичето. Казах му, че това, което прави, не отива на 30-годишен мъж, посочи още братът.

Петър и Ралица бяха погребани вчера. Близките на момичето твърдят, че ако той не се е самоубил, те щели да го убият.

източник: blitz.bg

Leave a Comment