Призракът на Майкъл Джексън се появи изненадващо пред бившата приятелка на Лайнъл Ричи – Бренда и направи шокиращи разкрития за смъртта на своето тленно тяло. Тези разкрития бяха направени след изказване на Ранди Филипс, който обвини семейството на Джако за смъртта му и по време на концерт обяви, че са го убили, за да му вземат парите.

Според неговите твърдения, роднините на Майкъл Джексън нарочно са наели некадърният лекар Конрад Мъри, който през 2009 година убива неволно своя пациент, давайки му свръхдоза успокоителни.

Пред съда в Лос Анджелис обаче Бренда разкри, че е имала лична среща с призрака на Майкъл Джексън. Гостенинът от отвъдното говорил надълго и нашироко с нея за смъртта си разкривайки, че всъщност се е самоубил по невнимание. Според нейните думи духът е споделил, че д-р Мъри съвсем няма вина, а самият той е станал причина за смъртта си.

При показанията на Бренда огромна част от присъстващите в залата избухнали в смях, но съдът се произнесъл, че всички версии трябва да бъдат изслушани. В крайна сметка се очаква, че д-р Мъри може да бъде напълно оневинен и пуснат на свобода. Това обаче тепърва ще се разбере, делото продължава.

За любопитните ще припомним, че през април месец тази година, сестрата на Майкъл Джексън – Ла Тоя също заяви, че се е виждала с призрака на брат си. Тя обаче обясни, че тогава духът само танцувал степ в спалнята си и не пожелал да говори с никого.

източник: skandalno.net

Leave a Comment