Преди броени часове в социалната мрежа се развихри свирепа битка между стилиста на звездите Валентин Кулагин и феновете на Николета Лозанова, които го обвиниха в плагиатство по повод визията за последното парче на Андреа с рапъра Honn Kong. Те намирали очевадна прилика с Николета, а Кулагин-Андреа били долни имитатори. В най-новия си клип Андреа е в съвсем ново аплоа на хип-хопърка, но дали се справя с този стил музика в онлайн пространството има противоречиви мнения, видя HotArena.net.

„Това е абсурдно. Стилът на двете няма нищо общо! Андреа е истински артист, който полага къртовски труд за изготвянето на продукциите си и има една от най-успешните музикални кариери в България. Нейните хитове са гледани от 20 милиона потребители в youtube. Това я прави най-известната българска звезда по света. Коя е Николета и какви точно са нейните постижения? Че се е омъжила-родила? Ми то всяка втора жена в България минава венчило“ – коментира по повод сравненията между двете, стилиста, чиято скрита професия е „светски клюкар“.
Феновете на Николета стигат и по-далеч, като оплюват парчето на Андреа в интернет и й преписват куп сравнения с други певици като например щерката на Данчо Караджов – Лора, и стигат до нашумялата напоследък r’n’b звезда – Cassie. Истината според Кулагин е съвсем друга обаче, защото той има документирани кадри, че част от стайлинга на Cassie той е показвал още преди година в клип на друга фолк певица.

Кулагин отвърна на нападките с режещи коментари по повод стайлинга на Николета. „Не знам кой гримира Николета в момента или тя сама се опитва да прави това, но винаги е с две различни вежди. Препоръчвам на гримьорите й да намалят обема на веждите, защото е недопустимо при грим тип „nude“, където няма подчертани очи или устни да има толкова тежко нагримирани вежди. Веждите са рамка на лицето, а не цялата картина. Не може на това дребно лице да се виждат само едни вежди и нищо друго. С тази визия Николета гони покойната Фрида Кало или някоя карнавална танцьорка от Мексико…“, поряза я Кулагин.

В социалната говорилница, Кулагин определи още стайлинга на г-жа Божинова като: „кубинска перачка, тапицерия на холова гарнитура и спален комплект“.

И предложи решение на конфликта – „Вместо да плюят под клипа, нека непълнолетните фенове на Николета да си пуснат Cartoon Network и да гледат детски филмчета“.

„Нека не забравяме, че Николета беше статистка на Андреа по клиповете и още се изявява като такава по клипове на други певици. Трябва да помним откъде ни тръгва славата“, освежи паметта на феновете скандалният стилист.

Потребители определиха съветите на Кулагин като градивни и го приветстваха, че ги дава безплатно на Николета.

„Щом има толкова много крайни обсъждания относно клипа на Андреа, значи сме си свършили работата. Страхотно е един артист да вълнува не само с музиката си, но и с визията си“ – заключи стилистът и гримьор с неясен пол.

източник: hotarena.net

Leave a Comment