След като стана ясно, че и поп – фолк примадоната Преслава се е възползвала от услугите на правителствения Авиоотряд 28, мрежата бе наводнена с изключително пикантна информация за нейна интимна връзка с министър от правителството на ГЕРБ.

Според слухове от анонимен източник, доста дълго време Преслава е била гадже на човек от обкръжението на Бойко Борисов. За да замаскират отношенията си, в медиите често се пускали поръчкови статии за измислената любов на певицата с Жоро Бирмата, въпреки че всъщност двамата нямат нищо общо, освен че се познават.

За съжаление името на щастливия министър не се споменава никъде, знае се единствено, че има законна съпруга и дете. Това донякъде стеснява кръга, но все пак неговата самоличност остава в сферата на догадките.

Мненията на интернет потребителите са раздвоени относно клюката, че Преслава върти любов с представител на висшата власт. Някои намират в този факт обяснение защо правителството на ГЕРБ подари 2 000 000 лева на „Пайнер”, които пари можеха да бъдат вложени в нещо много по – смислено като развитие на масовия спорт, здравеопазване или просвета. Други пък настояват, че е по – добре във властта да има повече хетеросексуални, каквито в новото правителство трябва да ги издирваш с фенер.

източник: skandalno.net

Leave a Comment