Децата и внуците на кралица Елизабет Втора не спират да й причиняват главоболия. Този път “лошият” е принц Уилям!

Принц Уилям се забърка в история, за която всъщност няма никаква вина. Освен това никой не е тиражирал негови голи снимки – такива бяха последните разправии около брат му Хари и съпругата му Кейт. Принц Уилям не се е снимал гол, но снимките му са поставили под заплаха националната сигурност на Великобритания! Ето как:

Прес службата на Уилям измъдрувала блестящата идея да се направи фотосесия за принца, която да го представи като отговорен, работещ човек. И наистина фотографиите показват Уилям във военната му база в Северен Уелс, разказва www.woman.ru  .
Фотосесията е назована A working day in the life of Flight Lieutenant Wales. Авторите й би трябвало да са много доволни, след като Уилям им е позирал: сниман е как си прави кафе, как си оправя леглото, как разглежда военната техника и как с мъжествено лице следи нещо стратегическо на монитора.

Тъкмо обаче разпространението на снимките тръгнало с пълна пара, някой забелязал големия гаф! По време на снимките компютрите на военната част не били изключени и на някои от тях цъфнала секретна информация! Тя станала достъпна чрез снимките, което скандализирало висши военни чинове и политици. Наложило се разпространените вече снимки да се спрат, цялата фотосесия да се прегледа внимателно и да се направят корекции с фотошоп. Военните пък трябвало да сменят пароли и да проверят доколко показаната информация може да е интересна за някого.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment