Лиляна Павлова и Бойко Борисов така са се заиграли, че слуховете за тяхната близост стават все по-усърдни и основателни, забеляза Kliuki.net!

Снимките са красноречиви и повече от ясно показват в какви отношения са те, вълнуват се потресени българи. „Вместо да си вършат работата, те се свалят, докато ни управляват!”, гневят се по-възрастните. Други пък приемат закачливото поведение между Бойко и Лиляна Павлова за нещо пикантно и се забавляват с тях.

Депутатката от Варна и бивш регионален министър определено винаги гледа с обожание към Бойко Борисов. Ще кажете, че това си е чиста преданост на партията и вожда, но пламъчетата в очите й, друго говорят май, усърдно обсъждат новоизлюпената двойка в нета.

Според повечето хлътналата е Лиляна и надали Бойко Борисов е допуснал нещо повече да се случи.

От друга страна, той също не изглежда напълно безразличен към нея, поне, ако се съди по нежните усмивки и реакциите му на ухажването й, майтапят се още потребителите.

Може би двамата са просто приятели, но ако не са, вече са започнали сериозно да се издават, предупреждават ги фенове на ГЕРБ. Те не дават дума да се каже за аферите на Бойко, за който се носят легенди като мачо и сваляч. Неговият личен живот обаче винаги е обвит в мъгла и той прави всичко възможно, за да го държи в тайна. Преди месеци все пак отрони от устата си, че си има половинка, за която смята да се жени, но така и не каза коя. „Нищо чудно да е блъф, за да го оставят на мира, иначе всеки иска да се докосне до мускула му!”, шегуват се по адрес на бившия премиер във виртуала.

източник: kliuki.net

Leave a Comment