Изваяните форми на македонското девойче Цеце Орешкова се превърнаха в тема номер едно за цяла България. Въпреки че съквартирантите са изолирани от външния свят и не знаят какво се говори за тях, те също не останаха безразлични към прелестите на красивата манекенка.

Още от първата вечер всички се зачудиха какво е това чудно тяло, което притежава Цеце и как успява да го поддържа. Появиха се редица коментари, че моделката страда от анорексия, а дори самата Стойка я посрещна с въпроса дали не страда от булимия.

Може би помните, че и в други нашенски продукции са участвали чужденци, но никога до сега не са се превръщали в такъв хит, както в случая с Цеце.

Гледайки изваяното тяло на манекенката, никой не повярва, че е възможно да няма корекции, което доведе след себе си редица коментари, относно това какви точно операции е претърпяла македонката.

Съквартирантката най-после реши да проговори пред останалите и категорично заяви, че няма никакви корекции, но те все още не могат да й повярват. Женската част от Къщата си има по едно на ум за Цеце, а тризначките дори искаха да се уверят лично в правотата на думите й.

По всичко личи, че не само мъжете в звездния дом са обсебени от формите на красивата манекенка, която се превърна и в основна тема за разговор между жените.

източник: kliku.bg

Leave a Comment