Фолк певицата Антонина обяви, че също смята да даде своя принос към обществото. Но вместо с музика или ангажимент към социална кауза певицата смята да… преспи с политик.

„Ако трябва, ще преспя и с политик. Нали и аз трябва да направя нещо в името на родината.“, заяви на шега изпълнителката. В социалните мрежи обаче чувството й за хумор не бе оценено и тя стана за смях, пишат от електронното издание blitz.bg.

Изпълнителката си направи изказването по повод протестите в столицата. Пред Нова телевизия тя заяви също така, че в провинцията въобще не се интересуват от протестите в София и се грижат повече за градините и животните си, отколкото за случващото се в държавата.

Изказванията й обаче провокираха доста коментари в мрежата. А форумци буквално я взеха на подбив след шегата й.

„Сърцераздирателен патриотизъм! Дай боже повече такива родолюбки!“, „Хвала Вам пайнерки, радетелки за светлото ни бъдеще!“, „Браво на девойчето! Патриотка е!“, „Знаех си аз, че има светлина в тунела!“, смеят се потребители в мрежата. И коментират, че фолк певицата за пореден път е направила за смях фолк бранша.

Недоволни фенове на поп фолка пък скочиха срещу певицата, тъй като според тях именно заради подобни изказвания на фолк звездите им се носи лоша слава. Самата Антонина не за първи път излиза с подобни изказвания. Певицата често пуска подобни коментари, но обект на подбив обикновено са колежките й и плеймейтките, а не тя самата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment