Юлиан Вучков отказа 150 000 лева за участието си във ВИП Брадър. Колоритният професор получи специална покана да влезе във формата, но отказа, разбра HotArena.net.

Вучков бе съблазнен с гигантски хонорар, но въпреки това категорично отказал да участва в риалитито. „Това е пенсията ти за 18-20 години, как можеш да ми отказваш?”, зачудил се Нико Тупарев на ината му.

„Наистина ме поканиха с много уважение. Дадоха ми гаранции, че няма да ме показват по гащи, но въпреки това не мога да вляза в подобно предаване. Аз съм идеологически противник на такъв тип програми. Смятам, че нацията затъпява от тях. Няма сума, срещу която да участвам – дори да ми бяха дали и 1 милион лева. Парите не са всичко”, откровен бе Вучков.

В момента професор Вучков води преговори с една от големите телевизии, да се възроди предаването му. Условието му е предаването да трае поне 2 часа и половина и да не му се оказва никаква цензура.

„Искам да говоря свободно както срещу Станишев и Орешарски, така и срещу Бойко Борисов и Росен Плевнелиев, който е един палячо. Но за жалост в повечето телевизии има цензура и моите оценки не са желани”, констатира професора, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment