След като няколко дни  първата ни дама Юлиана Плевнелиева активно агитираше за протести в профила си в социалната мрежа “Туитър”,  тя се включи и лично в тях.

Тя излязла на улицата и скандирала заедно със свои приятели за оставката на Делян Пеевски в понеделник, два дни по-късно от деня, в който той обяви, че я е подал. Плевнелиева активно канела всичките си приятели от Туитър на протеста, обявявала, че не трябва да се мълчи, а да се излезе на улицата, след което разпространила и мястото и часа на протеста.

Това по странен начин съвпадна с разкритието на български сайт, че съпругът й има недекларирани  един милион долара в офшорна сметка. При всички изявления на президента, че се дистанцира от уличните изяви и търси мирен начин за разрешаване на политическата криза у нас, собствената му съпруга излезе на улицата с приятели и започна да скандира за оставка на правителството.

Това показва няколко неща – семейството твърдо не спазва правилата, които важат за всеки един президент по света, единият говори едно, другият върши друго. Също така показва, че Юлияна не се съобразява с мнението и думите на мъжа си, не застава зад гърба му, а прави каквото си поиска и последният извод е, че е на улицата, за да защити позициите и парите на собствения си съпруг, смятат коментиращи. Някои са твърде крайни в мненията си и твърдят, че постъпката на първата дама може да запали още по-голяма политическа криза и непоносимост в страната, тъй като заради положението си на президентска съпруга, тя няма право да е на улицата.

източник: skandalno.net

Leave a Comment