„Къде отиде скромното момиче с романтичната плитка?!”, питат се старите й фенове

Райнето съвсем пощуря – мине не мине седмица и се разпищолва, ей така без пари, в социалната мрежа!

Дали за да дразни твърде бившия си, но много самовлюбен Константин или да разпалва страстите у новата си екзотична тръпка, но певицата тотално не прилича на себе си.

Момичето, което пееше за романтика и не можеше да я накараш срещу никакви пари да се снима в мъжко списание, е неузнаваема. Снима се с екзотичен вид, акцентира на идеално оформеното си тяло или както сега – остава само по парфюм!

Красавицата може би показва опак характер, защото колежките й традиционно предприемат обратния път. Първо се снимат голи, после правят хитове, задомяват се и раждат и накрая се преправят на стилни дами!

Райна обаче нито си намери богат любовник, нито поиска да се жени и да ражда (все още) и от благоприлична девица стана цял неугасим пожар!

Последната й снимка е повече от гореща. Може и да няма подробности от анатомията, но е сама, прекрасна и между омачканите чаршафи си е …УАУУУУУУУУ!

Райна скоро няма да я видим пак в благоприличния й вид, освен, ако не снима фолклорни клипове. Но пък кой знае – може да ни зарадва от корицата?!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment