От влизането на Радина Кърджилова в шоуто зрителите станаха свидетели на многобройните пререкания между нея и половинката й. И докато в началото скандалите между тях бяха по-скоро мимолетни и бързо отшумяваха, то в последните дни между двамата актьори изглежда, че бушува истинска буря. Деян не спира да нагрубява и унижава Радина, а тя категорично отказа да легне в едно легло с него. Нещо повече, в предаването утре в извънреден лайф ще се разисква тяхното поведение и ще се разбери дали Радина иска да остане под един покрив с Деян.

И докато част от зрителите съчувстват на красивата Радина и искат линч за половинката й заради грубото му отношение, то други се съмняват в истинността на скандалите между тях. Както знаете, Деян и Радина са заедно повече от две години. И до момента помежду им не е имало сериозни сътресения. Близки до двойката издават, че никога не са виждали Деян да се държи така с нежната Радина. Точно заради това са повече от изумени от случващото се пред екрана.

Дали продуцентите не предприемат подобни трикове, за да вдигат рейтинга на шоуто, питат се феновете? И да са предложили на актьорите по-висок хонорар, за да симулират проблеми в отношенията си? Отговорът на този въпрос знаят само Иван и Андрей. И самите Деян и Радина.

източник: kliuki.net

Leave a Comment