Докато България е раздирана от политическите борби на домогващите се до дебелата баница партии и желанието на народа да ги изхвърли от властта, Дарина Павлова поднесе поредната пикантна история на жадните за сензации граждани. Въпреки всички публикации в италианската и родната преса за раздялата им с Берлускони се оказа, че двамата съвсем не са се карали, а още пазят горещия огън на любовта в сърцата си.

Дарина Павлова отбеляза своя петдесети рожден ден с невероятен купон последния петък, който се състоя в огромен замък, находящ се в центъра на РИМ. Г-жа Мултигруп посрещна повече от 300 отбрани гости и според сведения от неофициални източници, тя е пръснала за празненството близо 120 000 евро.

80 облечени в бяло супер сервитьори са обслужвали гостите в замъка „Палацо Бланкачо”, бил е нает жив оркестър, организирано е казино и дискотека.

Присъствали на партито българи разказаха, че любимият на Дарина Павлова – Силвио Берлускони лично не е пристигнал, но в късните часове от негово име бил изпратен тайнствен пакет с луксозна опаковка. Рожденичката не е позволила на останалите да разгледат подаръка, но наблюдателни разкриха, че става въпрос за скъпо бижу с формата на пронизано от стрела сърце.

Слуховете, че Дарина Павлова и Берлускони са скарани окончателно бяха разбити на пух и прах от свидетелствата, че през нощта тя е имала тайна среща на четири очи с неизвестен господин, който не може да бъде никой друг освен бившият премиер на Италия.

източник: skandalno.net

Leave a Comment