Фолк певицата Преслава продължава да тревожи феновете си. Изпълнителката изглежда толкова слаба, че дори най-тесните й рокли й стоят като чували.

Само преди ден звездата бе на участие в столична дискотека. И притесни феновете с изпито лице и тънка талия.

Няма и помен от пищните извивки на звездата, а според запознати певицата скоро ще може да се облича единствено в детски дрехи. Тъй като роклите подходящи за нея просто не са с толкова малки размери.

„Преслава, спри се! Вече приличаш на скелет“, зоват почитатели на певицата. Изпълнителката обаче продължава да изглежда смущаващо слаба. Изпълнителката не спира да се топи и отдавна е загубила възхитителните си извивки.

Всъщност тези дни изпълнителката се похвали с чисто нова рокля, която обаче далеч не спечели възхитени погледи от публиката. Въпреки че моделът трябваше да прилепва по тялото, той висеше доста странно върху фигурата на певицата. По всичко изглежда, че изпълнителката не може да наддаде на килограма и продължава да слабее. А опитите й да скрие липсващите килограми с нестандартни модели претърпя пълен провал.

От няколко месеца Преслава е на зверска диета и спира да слабее. И въпреки че феновете й са на мнение, че изпълнителката трябва да качи поне някое килца, певицата продължава да брои всяка калория.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment