Връзката на Ангел и Дорина е поставена на сериозно изпитание. Звездите от „Денсинг старс“, които имат връзка от два месеца бяха посрещнати на нож от майката на певеца, научи HotArena.net.

Родителката останала шокирана от факта, че синът й е забил 10 години по-възрастна от него. Майката на Ангел била категорична, че не желае по-възрастна жена за снаха.

При гостуването им в родния Добрич, преди дни майка му неочаквано спретнала грозна сцена. Още от вратата тя заявила на Дорина, че не я харесва и няма да й позволи да спи в дома й.

На 20-годишния певец му се наложило спешно да търси хотел за любимата си и да се изяснява с близките си. Солидарен с приятелката си, обаче още на следващия ден се върнал в София.

Той бил категоричен , че сам взима решенията за живота си. И няма да позволи намеса във връзката му с Дорина.

Приятелите му от Добрич, обаче коментират, че най-вероятно Ангел ще отстъпи пред натиска на семейство си. Родителите му го издържат и той не може да си позволи да се кара с тях.

Дорина сигурно е наясно с това е най-вероятно сама ще реши да се оттегли, за да не съсипва отношенията със семейството му, а и защото той е много по-млад от нея и бъдещето е пред него”, коментират те, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment