Венета Райкова вече не знае кой да покани в клюкарското си предаване. Никой не иска да се подлага на кръстосан разпит и Райкова изпаднала в депресия, че няма с какво да запълни ефирното си време, пишат от Хот Арена. Няма БГ звезди, които да се вържат на акъла на Венета и тя се вижда в чудо кой да покани в “Горещо”.

Колеги на Райкова разказват, че водещата била видимо облечена, че новият сезон на “Биг Брадър” започна. Съквартирантите имат клаузи в договорите си и задължително ще седнат на стола пред Райкова. Но докато това стане, устатата ТВ водеща бъркала в собствения си джоб да плаща на хората, за да участват в “Горещо”.

Райкова не успя да придума Николета Лозанова и Валери Божинов, но въпреки това изкара цяло предаване около раздялата им. Сега Райкова ще говори за своите пластични операции, тъй като няма навити за кръстосан разпит. Колеги на Венета дори са чули телефонен разговор, в който блондинката предлагала голяма сума пари на отсрещния човек за участие в “Горещо”.

“Скоро ще й свършат парите и ще има да се чуди какво да прави, освен второразредни чалгаджийки, никой друг няма да се навие да се покаже в “Горещо”!”, коментират интернет потребители.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment