Родно списание направи едновременно бъзик и комплимент на Николета Лозанова и разкри за какво е харчила парите на Валери, видя HotArena.net.

Уникална снимка обикаля интернет пространството, която е щракната от страница на списание. В рубриката на печатното издание „Читателски клуб“ главното място е отсъдено на чернокосата плеймейтка – с големи букви единственото, което е написано за нея, е: „Валери ме напусна, защото харчех много за книги!“.

Осъмнили се, че това е огромна шега, която няма как да бъде вярна и подмината, форумците започнаха да разпространяват фотоса със скоростта на светлината. Част от споделянията бяха придружени със закачливи реплики от рода на „Голям смях!“ , „Не мога да спра да се смея!“.

Колкото и хубаво да звучи и да озарява плеймейтката в една много по-хубава светлина, всички знаят, че това за момента няма как да бъде истина.

Малко по-късно се появи друг кадър, от който стана ясно, че писателят Андрей Едрев е подарил книгата си „Островът“ на Николета.

Авторът така беше подписал творбата си, че антифеновете на красавицата го приеха като поредния бъзик с нея, и са прави: „На Ники Лозанова. Четенето на книги води до ПОУМНЯВАНЕ. Внимавай! (ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е БЕЗПЛАТЕН)“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment