Найо Тицин покани Волен Сидеров на…последен танц!

Журналистът, изкушен от изкуството, не смята да остави на спокойствие „любимия” си политик. След като нахлузи усмирителна риза, маска и постъпи хулигански с едничката цел по телевизиите да дадат как арестуват атакиста, беше ясно че това няма да е краят!

Тицин вече взе решение. След като Сидеров така и така стана звезда №1 на политическия небосклон, редно беше да го поканят и във „Денсинг старс”. Със зоркото пазене на Златната акция на властта, театралните постановки от парламентарната трибуна, пощадите и телевизиите, Волен си заслужи правото да получи и достоен партньор за танц.

Идеята изглежда е много забавна най-вече за телевизионера. Във вчерашния протест провокативният репортер скандира с плакат „Последен валс. Сбогом, любима!”. Е, дамата в танца се оказа Сергей Станишев, но розовото му стои добре!

Сидеров не се изказа впечатляващо за „ареста” си пред парламента, нито за васла си с лидера на БСП. Като се има как го пипнаха да скандира срещу Станишев, изглежда Найо го притеснява повече от един балетист.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment