Актуална снимка на Симона Загорова от Великден провокира вълна от коментари в мрежата. Из форумите активно коментират, че наследницата на Глория отново е прекалила с грима. Дъщерята на певицата определено още има какво да учи по отношение на макиажа. Тъй като за пореден път успя да се състари до неузнаваемост.

Потребители в мрежата стигнаха до там, че чак нарекоха Симона „лелка“. „Кой я е гримирал така?“, „Прилича на клоун“, възмущават се форумци.

Това е не е първият козметичен гаф на тийн дивата, която определено не разчита на специалисти. Очевидно Симона сама се гримира, а резултатите са доста стресиращи. Твърде много руж, неподходящо червило, а също и сенки за очи, които правят погледа й размазан. Отгоре на всичко младата певица изглежда е забравила за пудрата, тъй като носа й буквално лъщи пред камерите.

„На това момиче някой трябва да му каже да спре да се гримира по този начин“, коментират потребители из форумите. А други отбелязват, че Симона спешно се нуждае от уроци.

„Направо не прилича на себе си“, смятат трети. И пишат, че с подобен грим щерката на Глория изглежда като цирков клоун.

На самата Симона обаче изглежда не й пука какво мислят за нея. Само преди няколко седмици тийн звездата цъфна с обръснати вежди, а днес със злополучен грим.

източник: kliuki.net

Leave a Comment