До ушите на Kliuki.ws достигна пикантна история, която ще даде отговор на вечно задавания въпрос към Азис дали е гей. Митовете за Василка, които се носят, вече са развенчани. Близка до него жена разкри тайната на Азис, която той ревностно пази вече години наред.

Неговата близка, която от няколко години живее в Гърция, разкри всички пикантерии около същността на Краля на фолка.

Това, в което всички се съмняваха, е факт. Азис не е обратен, разкрива дамата за Kliuki.ws! Целият този образ е изкуствено създаден, защото това продава, е признал самият той пред нашия източник.

„Азис е чист, натурален мъж, той няма нищо общо с образа, който се показва пред обществото, коментира тази дама, която оказва се е била твърде близо до него. Те са живели къща до къща и тя е ходила на гости у тях по домашни пантофки. Ние няма да споменем името й, тъй като дамата желае да остане анонимна.

Двамата били толкова близки, че всеки ден или през ден са си пили кафето заедно. Тя изказва истинско възхищение от същността му. „Азис не е гей, той е много готин пич, но това, което прави, го прави заради имиджа“. Той й говорел като мъж, държал се като мъж, но по-важно от всичко било да се продава. А по думите на Азис най-добре се продава различното, скандалното.

От нея научаваме още, че Василка не обича да си мие очите и често, след като е била на участия, си ляга с грима… Представете си само как изглежда на другия ден – плаши с вида си, допълва събеседничката ни.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment