Водещия на „Нека говорят“ има проблем с чашката, твърдят негови колеги.

Жесток скандал тресе коридорите на Би Ти Ви. Водещият на „Нека говорят” Росен Петров се пропи. Телевизионерът все по-често засичан пиян на работа. Което се отразявало не само на работата му, но и на имиджа на предаването.

В коридорите на медията отдавна говорят, че Петров злоупотребява с чашката. Причината била, че се е разделил с балерината Зарина, с която излизаше допреди няколко месеца. Личната драма се отразила на здравето му и водещият се пропил. А появата му пиян в ефира направо потресе зрителите.

Видимо неадекватен и фъфлещ Петров дори не се опитал да прикрие нетрезвото си състояние. Водещият едва си стоеше на краката и видимо залиташе за ужас на екипа и зрителите, твърдят от „Всеки ден“, цитирани от „Слава“.

Според запознати това е и причината Петров да разчита все по-често на колежката си Диана Найденова да взима интервюто. Въпросният ден обаче тя не била в телевизията и просто нямало как да се реагира навреме. Обикновено водещата го замествала с мотива, че е болен.

Самият Петров пък упорито отричал пиянските си изцепки и твърдял, че пие силни лекарства. Поради тази причина изглеждал замаян и залитал, обяснява той самият.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment