Поредната нагла кражба във фолка, накара феновете на Мария да се червят от срам. Докато музикални критици и меломани сипеха комплименти по повод новия хит на певицата „Пази сърцето си“, запознати веднага я уличиха в кражба.

„Невероятно парче!“, „Браво!“, „Истински хит!“, „Това се казва добра музика“, хвалеха в един глас фенове и критици певицата. Дори и някои от най-отявлените анти фенове на чалгаджийката я поздравиха за песента и заявиха, че този път е показала класа и стил в музиката.

Оказа се, обаче, че поредния „авторски хит“ на певицата съвсем не е неин. Гръцката група „Vegas“, още през лятото е пуснала парчето си в мрежата и то вече има над 3 200 000 посещения. А родната фолк дива най-нагло е откраднала музиката и вокалите, без дори да си направи труда да смени поне аранжимента.

В чалга средите вече се коментира, че Мария вероятно ще плати солена глоба на авторите на парчето, ако се стигне до съд. Вместо наистина да се опита да направи нещо свое и оригинално, изпълнителката пак реши да „вземе назаем“ един от най-големите хитове на съседите. „Браво! Пак успя да открадне поредния гръцки хит“, коментиран фенове на певицата. И се червят от срам заради нея.

източник: kliuki.net

Leave a Comment