Биг Брадър отрови Тервел Пулев след опасна мисия, обсъждат притеснени зрители в мрежата!
Kliuki.net се натъкна на оживена дискусия дали е редно да се поставят толкова рисковани задачи на съквартирантите.

Разбира се, при нужда винаги може да се намесят лекарите, както неведнъж са го правили в Къщата, но защо животът на участниците се подлага на такива изпитания, чудят се побеснели във виртуала.
Феновете на „ВИП Брадър” са потресени от решенията на сценаристите тази година.

„Като им се изчерпят скандалите и почват да измислят идиотски неща?!”, „Това, ако съм аз на близките им, ще ги скъсам от дела!”, „Подписали са договори и търпят всичко, но това мина границите вече!”, гласят коментарите.

Повод за силното недоволство стана мисията с хапването на особено гнусна храна. На Тервел Пулев се падна лошият късмет да яде развалени миди, което е супер противопоказно даже и за силни физически мъже като него. „Най-малкото, с което се е уредил, е разстройство!”, „Той затова сигурно се губеше от камерите после на живото излъчване, може и още да виси в тоалетната…”, шегуват се на негов гръб потресени от случката в ефир.
Наистина идеите на формата се раждат в глави, които май не мислят много за последствията, обобщават трети ужасните сцени от късния епизод. Дори и самите звезди ревнаха след края, че като нищо ще ги карат в “Пирогов” тази вечер…
Вижте сами във видеото и споделете дали това е прекалено – Биг Брадър постави много опасна мисия, а Тервел Пулев яде развалени миди!

източник: kliuki.net

Leave a Comment