Николета Лозанова окончателно се срина. Моделката пусна промо на първия епизод на новото си шоу. В него тя ще проверява не друго, а на колко години е Лили Иванова и с кого излиза първата дама. Съпругата на Валери Божинов и екипът й решили, че тези „фундаментални“ въпроси са най-важни. И на всяка цена заслужават внимание.

Обещанието за ново, уникално и наистина супершоу, разкриващо най-мрачните тайни на звездите не се оправда. Моделката предпочете да прати екипите си в архива да проверят, кога точно се е родила Лили Иванова и къде ходи първата дама, която държи личния си живот далеч от прожекторите и държи да си остане в сянка.

Вместо наистина да преследва топ сензации и да влезе тя самата в ролята на папарак Ни Ло се задоволи с абсурдно скучни теми. Моделката обеща да разкаже повече и за личния си живот, но вместо това използва предаването си, за да рекламира стройната си фигура и красиво личице.

Лозанова се закани, че това ще е шоуто, което да даде тон в светските среди и накара всяка една звезда и светска личност да треперят, че ще бъдат хванати в крачка. Досега моделката не отговаря особено на очакванията на публиката.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment