Новото попълнение в Къщата влиза с гръм и трясък, с намерението да взриви съквартирантите!

С*ксапилният модел Стоян Дудов, който влиза тази вечер в Къщата на Биг Брадър, се закани на брадърите. Изваяният красавец от Благоевград обеща на аудитория да покаже на съквартирантите как се живее истински, пише кliuki.net.

Плейбоят Стоян е на път да предизвика фурор в шоуто Биг Брадър. Помпайки мускули във фитнеса и мечтаейки за слава, амбицираният мъжага се заканва да разтърси Къщата на Биг Брадър. Освен това Дудов взриви аудиторията със скандалните си изказвания, че влезе ли в риалитито, ще прави див с*кс в ефир.

Необузданият “жребец” от Благоевград се зарече, че няма да остави и за миг на мира жените в Къщата. Но Стоян не пропусна да предяви и претенциите си, че предпочита дами на възраст 35-40 години. Дудов сподели и пъкления си план за “укротяване” на опърничавите съквартиранти в Къщата. Подлагайки ги на бодибилдинг, Стоян се закани да направи трима- четирима съквартиранти като нови. Дори би си избрал па- грознички, че накрая резултатът от работата му да бъде по- очеваден.

Нежната половинка в Къщата обаче се хвърли в притеснения още преди с*ксапилния Стоян Дудов да е влязъл в Къщата. Дамите намериха в чаршафите си паяк, който определено предсказа за неочакваното влизане на “неканен” гост в риалитито.

източник: kliuki.net

Leave a Comment