Известния модел Бориса Тютюнджиева спретна истински скандал във Фейсбук.Красавицата избухна срещу поведението на Стелла Ангелова и изрази доста гневно мнението си в социалната мрежа.

В изблика си Бориса буквално срина Стелла със земята.Манекенката заяви, че подобно поведение от една знаменитост е недопустимо и дори посъветва продуцентите да й купят незабавно билет за Америка.

„Какво е това безочие и елементарщина в LIVE предаване????? Божеееееееееее ГОСПОДИ!!!! Къде отиде възпитанието и уважението към хората??“, възмутена написа манекенката на страницата си в социалната мрежа.

“Ако аз бях на мястото на този така обожаван от мен, велик човек и актьор — Калин Сърменов….собственоръчно щях да заведа Стела Ангелова към самолета… и да й пожелая един много дълъг полет…“, избухна тя.

Постът на Бориса само за час бе харесан от повече от 100 души. А много от почитателите й я подкрепиха. Повечето от тях са на мнение, че Стелла е показа изключително обидно, грубо и неучтиво поведение. И не подхожда на звезда, за каквато тя се има, да се държи по подобен начин пред всички.

„Според мен не трябваше да стига до финал не само заради тази вечер, а заради отношението и по време на цялото шоу.“, „Майко мила, повече от половин България не беше чувала за нея преди предаването… Не говорим за това колко е постигнала, а за отношението към един човек доказал се в родната си страна. Да оставим и това, не й отива на годините да говори и да прави такива неща, най-малкото от уважение към този човек!!“, пишат потребители в мрежата.

Самата Стелла също наля масло в огъня, като заяви, че няма да се извини за поведението си, нито съжалява за него. Но обеща да не си позволява подобни изцепки поне в ефира на Нова телевизия.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment