От както се е върнала в България, Стелла Ангелова не спира да разправя наляво и надясно как е изградила бляскавата си холивудска кариера едва ли не от нищото. “Аз съм се борила съвсем сама, никой не ми е помагал, сама съм постигнала всичко в живота си”, не спира да повтаря каскадьорката.

Е да, ама не. Оказа се, че Стелла далеч не е постигнала всичко единствено със собствени усилия. И което е по-грозно, отплатила се е за помощта на жената, подала й ръка в трудния момент, като й отмъкнала съпруга! Но да започнем отначало.

Преди 20 години Стелла е треторазрядна танцьорка, кълчеща снага в съмнителни нощни заведения, научиха от Разкрития, позовавайки се на източници в САЩ, запознати с историята на каскадьорката. Една нощ я забелязва Рейчъл Рейнър, ръководителката на престижна танцова трупа в САЩ. Американката е трогната от трудната съдба на българката и й предлага да я вземе в групата си. Така звездната кариера на нашенката тръгва стремглаво нагоре.

Това обаче далеч не е всичко. Рейчъл кани Стелла в дома си в опит да компенсира липсата на родния й дом. Вместо да се трогне от гостоприемността на американската си благодетелка обаче, Стелла й се отблагодарява като завързва връзка със съпруга й! И не само това, мъжът се развежда заради каскадьорката, въпреки че с Рейчъл имат две деца.

За съжаление на Стелла мечтата й да стане следващата съпруга удря на камък. Семейството на съпруга на Рейчъл категорично отказват да приемат в дома си българката. И раздялата следва неизбежно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment