Истински боксов мач се захорми в Къщата на ВИП Брадър. Шампионът по бокс Тервел Пулев и ММА боецът Георги Валентинов се изправиха един срещу друг в импровизиран двубой. Въпреки че гаджето на Русата Златка се защитава мъжки, все пак Тервел Пулев доказа, че неслучайно е шампион в своята категория. Всъщност и двамата отнесоха доста удари, но все пак по-добрият беше братът на Кобрата.


„Георги май не е във форма, защото Златка му изпива всичките сили в леглото” – смееха се отстрани съквартирантите. Говори се, че именно плеймейтката и приятелят й са направили сефтето в Къщата на ВИП Брадър.
Продуцентите обаче няма да покажат кадри от горещата сцена, защото тя наистина изобилствала с интимност и била подходяща за аматьорско видео, предназначено за възрастни.

„Сцените са толкова горещи, че няма да можем да минем само с една червена точка” – обясниха продуцентите.
Георги Валентинов нашумя в шоусредите заради връзката си със Златка Райкова. Преди месец след един спечелен двубой, ММА боецът извика плеймейтката до себе си, за да й благодари пред публиката. Това официализира връзката им, като до този момент Русата Златка упорито криеше кой е новият й приятел. Преди това тя имаше вземане-даване с дребния бандит Камен Балбузанов-Куката.

източник: kliuki.net

Leave a Comment