Фолк певицата Мария е на път да остане без коса коментират потребители в мрежата. Последните промо снимки на певицата към видеото „Любящи ръце“, показват, че цели кичури липсват от главата на звездата. По всичко изглежда, че фолк дивата има сериозен проблем с косата. Който дори фотошопа не е успял да прикрие.

Обикновено Мария избягва да позира в профил, за да не се видят някои от несъвършенствата по нея. Ново фото на певицата обаче разкри, че цели кичури коса липсват от главата й.

„Какви са тези голи петна по скалпа?“, „Съвсем е остана без коса, разчита само на екстеншъни“, смеят се завистници на звездата.

Самата изпълнителка винаги се е старала да изглежда перфектно и в последно време почти успя да убеди феновете си, че е идеална. Както изглежда обаче Мария твърде много разчита на изкуствени средства, за да поддържа визията си, а това започва да й се отразява.

„Нищо естествено няма по нея“, „Много грим, много силикон, скъпи дрешки, тя май забрави от къде тръгна“, пишат потребители в мрежата. А други отбелязват, че певицата вече се сблъсква и с първите проблеми причинени в изкуствената си визия.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment