Предполага се, че сезонът на зимните празници е свързан с прекарване на време с близките, размяна на смислени подаръци и релакс с бисквитки и какао край огъня. И въпреки това понякога двойките имат спорове по време на празниците за нещата, които би трябвало да ги обединяват, споделят от istinskiistorii .

  1. Къде да прекараме празниците

Вашето семейство живее в източната част на страната, а семейството на съпруга ви живее на запад. Междувременно, вие живеете в средата на страната, на еднакво разстояние от двете. И така, как трябва да решите къде да прекарате празниците?

Това е аргумент, с който двойките са твърде запознати. Искате да прекарате празниците както със семействата си, така и помежду си, а просто няма правдоподобен начин за това. В повечето случаи най-доброто решение е просто да направите компромиси и да изключите мястото, където празнувате всяка друга година.

  • Колко да харчим за подаръци

Управлението на финансите ви може дори да е по-трудно през декември, а разликите в отношението към разходите ще бъдат още по-очевидни. И за съжаление, тези парични разлики могат да създадат или разрушат една връзка : Едно проучване от 2012 г., публикувано в списанието Family Relations, заключи, че финансовите разногласия са по-силни предсказатели на развода, отколкото други често срещани проблеми.

  • Какви подаръци да купя на членовете на семейството

Подаръците са проблем през празничния сезон. И дори ако сте съгласни с партньора си относно бюджета, все пак трябва да се съгласите какво да дадете на всички в списъка си. Избягвайте този спор за празника и просто разделете списъка си за пазаруване наполовина с партньора си.

  • Колко подаръка да вземете за децата

Двойките често спорят колко подаръци трябва да купят на децата си за Коледа. Прекарвам цяла година, като казвам, че новите играчки просто не се получават във вторник … а на Коледа, трябва да кажа“ да „. Искам да сбъдна малките й мечти за розови понита и принцеси и мога да ги накарам да се появят. Естествено, някои хора са съгласни с това, а други са категорично против идеята да развалят децата си – дори и през празниците. Ако вие и вашият партньор имате различни гледни точки на този дебат, вижте дали можете да намерите някаква обща позиция.

  • Какво да правя в новогодишната нощ

Противоположностите може да се привличат. Докато интровертът във връзката може да иска да остане и да се занимава с обикновени неща, за да празнува края на годината, по-екстровертираният човек обикновено предпочита да излиза и да купонясва.

Ако се окажете във връзка с някой, който е много повече или далеч по-малко социален от вас, просто се опитайте да запазите нуждите им, както и вашите собствени този празничен сезон.