Изгонването на Вяра, Надежда и Любов от Къщата предизвика сериозни спорове в интернет. Форумци и зрители в един глас твърдят, че вотът отново е манипулиран. От предаването всъщност е трябвало да си тръгне Стойка, а вместо нея е напуснала триглавата ламя.

Във Фейсбук дори се създаде група, която призоваваше Стойка да бъде изкарана навън. Театралните превземки на начинаещата актриса вбесиха доста хора.

„На тризначките, Стойка трябваше да си тръгне“, недоволстват интернет потребители. И твърдят, че вотът е бил нагласен. Отново се чуха слухове за заговор в Къщата. Още повече, че след изгонването на тризначките заговорниците остават само с македонците в Къщата.

Превземките на брадърката, която както се разбра разиграва театър в Къщата правейки се и на вегетарианка, дразнят мнозина. Масовото мнение на зрителите е, че не тризначките, а тя трябваше да излезе от предаването. Като се има предвид и факта, че докато триото получава по 5 000 лева, а Стойка прибира цели 8 не е изненадващо, че мнозина я смятат за фаворит на продуцентите. „Гласят я за победител, затова я пазят“, коментират недоволни интернет потребители.

С изгонването на тризначките от шоуто версията за заговор в Къщата става все по-реалистична. Остава да видим дали при следващото номиниране Цеце и Лестер няма да се окажат вън от играта.

източник: kliuki.net

Leave a Comment