Благоевградските фурии Вяра, Надежда и Любов пак се проявиха. Трите грации направо „застреляха“ полицаи с въпроса „Какво пише на знака “Стоп“. Брадърките пътували към Македония, като на границата дори не си дали труд да спрат за проверка. Пред погледите на сащисаните служители трите сестри отпрашили директно за Македония без дори да спрат на граничния пункт Логодаш.

Сестрите пътували с новото си BMW за Македония по време на инцидента. Вместо да спрат на задължителната паспортна проверка, фуриите от Благоевград, направо профучали покрай кабинката на дежурния, пишат от Struma.bg.

Наложило се граничните полицаи да ги гонят чак до „ничията“ зона почти до македонския пункт. А когато ги попитали защо не са спрели, те ги втрещили с отговора си.

По думите им сестрите питали изумено „Какъв знак, какво пише на него!“, но в крайна сметка недоразумението било изяснено. А риалити звездите си продължили към Скопие, където бяха поканени да рекламират енергийни напитки.

Това далеч не е първият случай, в който тризначките ръсят бисери и втрещяват феновете и обществото. Трите грации се прочуха с „остроумието“ и в последния сезон на „Биг Брадър“. Тогава обаче те се появиха като кавгаджийки. И бързо бяха изгонени от феновете заради скандалджийското си поведение.

източник: kliuki.net

Leave a Comment