Жестока трагедия разтърси живота на Димитър Казълов – Дими от “Big Brother All Stars”. Дъщерята на брадъра е починала и това е причината, поради която предприемачът напусна шоуто, съобщи Kliuki.net, позовавайки се публикация от Дими във Facebook. Пред приятелите си в социалната мрежа Димитър споделил най-голямата си болка, след която животът му никога няма да бъде същият.

Новината за смъртта на детето потресе мрежата. Феновете на Биг Брадър не могат да повярват, че Деметра не е сред нас. Какви са причините за смъртта на момичето, все още не е известно.

За това, че Дими напусна Къщата съобщи вчера водещата Алекс Сърчаджиева. Единственото, което тя сподели пред зрителите е, че съквартирантът е напуснал шоуто поради лични причини. Неговата линия за гласуване бе закрита, а събраните средства ще бъдат дарени за благотворителност. Секунди след като водещата обяви напускането на Димитър Казълов, се появиха множество предположения и догадки в интернет пространството, а няколко часа по-късно бе съобщена и потресаващата новина.

Екипът на Haresaigo.com изразява искрени съболезнования към трагедията, която сполетя Дими и семейството му! Почивай в мир, Деметра!

Leave a Comment