Изпълнителката Алисия буквално се състари с цели десет години, пише kliuki.ws. В желанието си да стане още по- красива и привелкателна, Алисия направи огромна грешка като легна за порден път под ножа. С времето лицето й заприлича на карикатура и е набраздено от дълбоки бръчки. Това нещо не би имало толкова голямо значение за нея, ако работеше като библиотекарка, но тя си вади хляба именно с визията си.

Всички нейни фенове и почитатели забелязват, че лицето на певицата започва да придобива доста състарен вид. Футболната съпруга е все още млада, но от всичките тези пластични интервенции замяза на по-възрастна дори от Глория и Камелия.

Двете са десетина години по- големи от Алисия, но я слагат в малкия си джоб с по- свежите си визии. Алисия вероятно си мисли, че пластичната хирургия ще й реши проблемите, но това й докарва още повече главоболия.

Носът, скулите и устните на Алисия изглеждат още по- грозни и за да ги оправи трябва отново да легне под ножа. Манията от пластични операции води до невъобразими последици, но за огромно съжаление родните певици не спират да се подлагат на сложни интервенции.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment