Все повече подробности около живота на новия български милионер Росен Русимов пълнят родните медии.

„По-добре да не се криеш, защото който те търси, ще те намери.”, убеден е той. “Та нали парите, докато стигнат до теб, минават през много хора. Все отнякъде ще изтече информация. По-добре да не се криеш. Иначе трябва или да избягаш от България, или да живееш в страх до края на живота си”, казва пред “Труд” тото-милионерът.

Оказа се обаче, че семейството на Джуджето е по-развълнувано за голямата печалба от самия него. Веднага щом станало ясно, че той е късметлията, грабнал почти 5 милиона от тотото, всички роднини единодушно се превъплътили в ролята на рекетьори и започнали да му звънят, за да го молят за пари, пише БЛИЦ.

Късметлията е категоричен, че няма кой да го рекетира истински, а “най-големи рекетьори са роднини, за които даже не си подозирал, че съществуват”. Точно така се случвало с него сега, защото телефонът му не преставал да звъни през последните дни, а познати и непознати да му честитят – кой от сърце, кой със завист. Някои дори се представяли за роднини, които Русимов никога не бил виждал като по всяка вероятност са се надявали да получат нещо от печалбата.

източник: razkritia.com

Leave a Comment