Николета показа екстеншъни и почти напълно липсваща коса!

В мрежата не спират да я гъбаркат, че вече е повече от изкуствена, а визията й се дължи на редица поправки. „Какво все се перчи, че е хубава, след като цялата е направена и няма нищо от природата по себе си…?!”, възмущават се потребители, които редовно критикуват моделката.

Николета Лозанова ужасно се издъни с едни от последните си снимки, които я хванаха в неудобна ситуация. Нескопосано прикачените екстеншъни на силиконката лъснаха и разкриха, че от нейната коса вече не е останало нищо…

Напоследък тя се фука с особено дълга и гъста грива, но се оказа, че тя въобще не е нейната. Професионални фризьори са се погрижили да уплътнят бляскавата коса на Николета, но когато тя свали екстеншъните остава само с няколко косъма, потресени са в нета. „Как ли я гледа Валери като махне тежкия грим и всичко фалшиво по себе си?!”, продължават да се смеят зад гърба на Николета някои.

Въпреки, че тя всеки ден е превъзнасяна и обожествявана от най-заклетите си почитатели, то все се намира кой да я оплюе и да й намери кусури. Николета обаче не дава вид на особено заинтригувана и само от време на време се опитва да запуши устите на хората. Ние знаем вече, че тя дори и по пижамка в ефир няма конкуренция, така че каквото и да се говори, все си остава най-привлекателната, нали?!

Вижте и вие как екстеншъните на Николета я издъниха и стана ясно, че тя вече няма своя коса!

източник: kliuki.net

Leave a Comment