Преслава достигна анорексичните 42 килограма!! Телесният индекс на певицата граничи с този на тежко болните анорексички, твърдят запознати, силно притеснени за здравословното състояние на изпълнителката. Най-травмирана е майката на Преси – Янка, която обикаля болници и доктори в търсене на лек за дъщеря си.

А истината е, че всичко е на психична основа. Диагнозата на Преслава е анорексия и докато певицата не започне да се храни нормално, ще става все по-зле, писа „Уикенд“, цитиран от HotArena.net.

От 70 килограма в началото на кариерата си, Преси се стопи до 42 – това не е нормално, коментират нейни фенове. Близки на певицата пък разказват как болно слабата изпълнителка вече на няколко пъти припада заради неядене. „Преслава по принцип има ниско кръвно и когато не яде, положението става още по-тежко – изравнява границите и колабира. Вече на два пъти се случи да й прилошава“, разказват близки.

Майката на певицата се е поболяла от притеснение за окльощавялото си дете. „Постоянно й звъни да я пита яла ли е, ходила ли е на лекар да си направи изследвания… Преси я успокоява, че всичко й е в норма, но всъщност не се е изследвала“, твърдят запознати.

Последните й снимки във Фейсбук пък бяха засипани от негативни коментари: „Като болна е. Преди беше много по-лъчезарна“, „Направо се съсипа, Преси, не приличаш на човек“, възмущават се фенове.

източник: kliuki.net

Leave a Comment