Две от най – известните попфолк певици у нас са заявили под клетва в прокуратурата, че се изхранват с проституция и разврат. Тези разкрития направиха източници от следствения отдел към МВР и допълниха, че имената на жриците ще бъдат запазени в тайна, защото са обещали да свидетелстват по делото срещу обвиненият в сводничество шеф на FH1 Росен Чолов.фолк певици проститутки

„Това не са никакви певици. Използват реномето и популярността на попфолка, за да си повишат цената на пазара за плът. Договорите им с продуцентските компании са просто фиктивни, въпреки че от време на време записват по някоя песен или видеоклип за камуфлаж. Най – стресиращо от всичко е, че с проституция се прехранват над 80 % от изпълнителките”

При старта на следствените дейности срещу Чолов се оказва, че в неговия контингент попадат две от най – известните имена на попфолка у нас. Заплашени от унищожителен скандал и огромни материални загуби, две от жриците под прикритие решават да свидетелстват анонимно. Единственото поставено условие е да им се осигури пълна анонимност, за да не изгубят десетките си хиляди фенове.

Дадените от попфолк певиците показания напълно съвпадат с тези на Ралица Тодорова, която е основен свидетел срещу другото сериозно дело за сводничество и проституция – срещу „Мистър България” Мирослав Йончев и Антон Петров – Хамстера.

източник: skandalno.net

Leave a Comment