Ирландския актьор Пиърс Броснан преживя изключително тежък удар. Дъщеря му Шарлот почина на 42 години, след като загуби битката с рака.

Дъщерята на най-известния актьор изиграл ролята на агент 007 си отиде от същата болест, като майка си Касандра. Първата съпруга на актьора почина преди 22 години от рак на яйчниците.

Ударът бе съкрушителен за Пиърс, който вече веднъж премина през подобен кошмар. „На 28 юни, скъпата ми дъщеря Шарлот Емили напусна този свят, след като се поддаде на рака на яйчниците. Тя бе заобиколена от съпруга си Алекс, децата Лукас и Изабел и братята си Кристофър и Шон.“, се казва в официално изявление на Броснън.

Шарлот е осиновена от актьора през 1986 година, след като биологичния й баща умира. През 1980 година майка й Касандра се омъжва от Броснън в Челси.

Актьорът поема всички грижи за осиновеното момиче и синовете си, след като през 1991 година съпругата му умира от рак. Цели четири години Касандра се бори със заболяването си, но не успява да оцелее.
Втората му съпруга Кийли Престън също е съкрушена от загубата на дъщеря му. Семейството бе изключително сплотено и новината за кончината покруси всички.

Приятелите на актьора споделят, че той е съкрушен от загубата. След като загуби първата си съпруга по същия начин преди 22 години, за Броснън е изключително тежко да понесе подобен удар отново.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment